نتایج جستجو برای عبارت :

یه کشمش یا یه دونه برنج

برنج
کشمش
کره
زردچوبه
دارچین
نمک و فلفل
( مرغ و گردو)

برنج را دو تا سه ساعت قبل خیس کنید.
کشمش را پاک کرده و 10 دقیقه در آب سرد خیس کنید. سپس آن را در صافی بریزید تا آب آن خارج شود.
کره را در تابه بریزید. کشمشها را 3 دقیقه تفت دهید تا کمی پف کند.
نمک و ادویه ها را اضافه کنید.
برنج را بجوشانید و آبکش کنید.
برنج و مواد را به صورت لایه لایه درون قابلمه بریزید و دم بزنید.
در صورتی که بخوایم کشمش پلو را با مرغ بپزیم:
مرغ را آب پز کرده ریش ریش کنید.
مرغ ریش ریش
کشمش پلو با مرغ یکی از غذاهای ساده و بسیار خوشمزه ایرانی است که شاید تفاوت اصلی آن را با زرشک پلو با مرغ در مرغ غذا و استفاده از کشمش به جای زرشک بدانیم. مرغ کشمش پلو با مرغ حتما باید ران مرغ باشد تا طعم غذا فوق العاده لذیذ شود. البته کشمش پلو با مرغ هم به صورت ران مرغ درسته دورچین برنج و هم به صورت مرغ ریش ریش شده تهیه می شود اما مدل ریش ریش شده ی مرغ برای شام های خانوادگی خوشمزه تر است و می توانید مواد را مانند لوبیا پلو و … لابه لای برنج بریزید.
دونه‌ی برنجی که پرید تو گلوم و سرفه‌ای که انگار باز سرما خوردم، یهو حتی سردم شد، انگار باز سینه‌م تنگ شده از کثافت. نه که چرک کرده باشه اما سینه‌م درد می‌کنه واقعا، نه که کار کار یه دونه‌ی برنج باشه‌ها...نه. دونه برنج وسیله‌س، وسیله‌ هم نه حتی! دونه‌ی برنج بهونه‌س واسه تنگی سینه‌م، واسه سرفه کردن و سرفه کردن و باز شدن راه دودی که از آتیش سینه‌م بزنه بیرون؛ نزنه به سرم.
هنرمندا طبع لطیفی دارن, شارلاتانام اونارو شناختن, به راحتی میتونن تحریکشون کنن و اشکشونو در بیارن!از شون براطوماراشون امضا بگیرن.
اینا با یه کشمش گرمیشون میکنه و با یه برنج سردیشون.
ونیز, توی اینا معتادم زیاده, چون بخاطر طبع لطیفشون, در برابر دنیای جدی, به شدت آسیب پذیرن.
با اینا از منطق و واقعیتم صحبت نکن, چون توی فضای دیگه ای ین و اتفاقاً میگن تو نمی فهمی.
حالا:
آدمای دیگه اینارُ ممکنه با آدمای کلاه بردار, دو رو, نرخ روز خور و شارلاتان یکی بگیر
مواد لازم برای تهیه شیر برنج کشمش
 
600 میلی لیترشیر85 گرم کشمش85گرم برنجشیربرنج طرز تهیه شیر برنج کشمش :
1- شیر برنج یکی از دسرهای مدرن و خوشمزه است که میتوانید برای صبحانه و یا میان وعده آن را میل نمایید .
2- برای درست کردن این دسر بهتر است برنج را از شب قبل خوب شسته و بگذارید خیس بماند .
3- برنج خیس خورده را به همراه شیر در قابلمه ای ریخته و روی شعله گاز قرار دهید تا برنج پخته شود .
4 - زمانی که برنج شروع به جوشیدن کرد ، کشمش را اضافه کرده و بگذارید تا
مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با مرغ
۲ پیمانه برنج
۱ عدد سینه مرغ
۱/۲ پیمانه کشمش پلویی
۳ قاشق غذاخوری پیاز داغ
۳۰ گرم کره
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با مرغ
ادامه مطلب
 
مواد اولیه : برای 7 نفربرنج 6پیمانهمرغ 1عددکشمش 2پیمانه (پلویی)زعفران 3قاشق سوپخوری (آب کرده)روغن نصف پیمانه (حیوانی)پیاز 1چهارم پیمانه (سرخ شده)رب نارنج 3قاشق سوپخورینمک به میزان لازمفلفل به میزان لازمروغن به میزان لازمکرفس به میزان لازم (اختیاری)
ادامه مطلب
کشمش پلو مجلسی را می‌توان به صورت ساده درست کرد و در کنار آن مرغ سرخ شده قرار داد یا گوشت مرغ را پس از آبپز کردن، به صورت ریش ریش درآورد و همراه با مخلوط کشمش، لابه لای برنج آبکش گذاشت. این غذا مناسب ذائقه افراد علاقه‌مند به غذاهای شیرین است.
پلوی مخلوط در انواع مختلفی همچون مانی پلو، مرصع پلو، شیرین پلو و ... وجود دارد و هر یک به منطقه‌ای از کشور ایران منسوب هستند. کشمش پلو نیز یکی از انواع پلو مخلوط است که از ترکیب برنج آبکش با کشمش درست می
مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با مرغ
۲ پیمانه برنج
۱ عدد سینه مرغ
۱/۲ پیمانه کشمش پلویی
۳ قاشق غذاخوری پیاز داغ
۳۰ گرم کره
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با مرغ
ادامه مطلب
نکات پخت پلو عدس
۱)برای خوشمزه تر شدن عدس پلو از زعفران آبکرده در برنج استفاده کنید.۲)اگر دوست دارید به موادتان خرما و کشمش هم اضافه کنید.۳)حواستان باشد عدسها زیاد نپزند چون ممکن است بعد از دم کشیدن برنج له شوند.۴)روی برنج موقع دم انداختن حتما آب روغن بدهید.۵)اگر داخل پلو ادویه پلو بریزیم،رنگ پلو تیره میشود.به این خاطر من ادویه را بعد از پخت روی پلو میپاشم.۶)در پخت پلوهای مخلوط برنج را کمی زنده تر برمیداریم
 

ادامه مطلب
مواد لازم:برای 4 نفر.
برنج:4 پیمانه/ران و سینه مرغ :800 گرم/روغن :4 قاشق غذاخوری.
نمک و فلفل: به میزان لازم/کشمش ریز پلوی:یک دوم پیمانه/خلال پرتقال یا نارنج:یک دوم پیمانه.
خلال پسته:1 بسته/خلال بادام: 1 بسته/زعفران :یک دوم قاشق چایخوری.
طرز تهیه:
مرغ را بعد از پاک کردن و شستن با 1 قاشق کرفس،2 عدد هویج و 1 عدد پیاز
و کمی نمک اپز کرده و خرد می کنیم. خلال پوست پرتقال یا نارنج را تلخی گرفته
و با یک چهارم پیمانه شکر و کمی اب می جوشانیم تا شیرین شود. زرشک را با مقد
یک نکته مهم در مورد پخت برنج هاشمی
 
 
بهتر است برنج را قبل از پختن خیس کنیم این کار چندین مزیت دارد
۱-خیساندن برنج قبل از پخت باعث میشود حجم برنج بیشتر شود مثلا اگر یک پیمانه برنج را بدون خیس کردن
پخت کنیم و ۵ قاشق برنج داشته باشیم همان مقدار برنج را اگر ۳ ساعت قبل خیس کنیم ۸ الی ۱۰ قاشق برنج
خواهیم داشت.
۲-خیساندن برنج باعث میشود برنج پخت شده دانه بلند تر و به اصطلاح ری بیشتری بکشد.
۳-خیساندن برنج باعث میشود برنج بعد از پخت نرم تر شود.
۴-خیساندن
خواص کشمش و فواید درمانی آن برای بدن
کشمش ها از خشک شدن انگورها در جلوی نور خورشید یا خشک کن تهیه می شوند، به طور طبیعی شیرین هستند و طعم آن به طور گسترده ای در پخت و پز غذایی در سراسر جهان، به ویژه در دسرها استفاده می شود.
آیا کشمش برای شما خوب است؟
اگرچه کشمش کوچک است، اما آنها سرشار از مواد مغذی می باشند. بر طبق گزارشات، کشمش ها به عنوان بخشی از گروه میوه محسوب می شوند. این میوه های خشک شده انرژی را افزایش می دهند و معمولا برای کوهنوردان، م
یه فیلم از دیوید بکهام هست
داره نون می کشه ته بشقابش
 
فرستادمش واسه دوستام
تا کم به من گیر بدن که ته بشقابو در آوردی
بهم میگن جلو پسرا غذا نخور آبرومونو می بری :/
 
یکی از چیزایی که به شدت ازش متنفرم اینه که غذا حروم کنم
تا حد ترکیدن سعی میکنم چیزی ته بشقابم نمونه
حتی یه دونه برنج
بعد بابت همینم تو سلف همیشه سوژه بقیه م
ولی به شخمم وار همچنان به در اوردن ته بشقابم ادامه میدم
از وقتی که چند سال پیش یه همچین چیزی خوندم تصمیم گرفتم تا جایی که میتون
شیربرنج، یکی از رایج ترین دسرهاییست که در ماه رمضان، سر سفره های افطار دیده میشه. شیربرنج رو به روش های مختلفی طبخ میکنن. شیربرنجی که میخوام طرز تهیه اش رو براتون بذارم یک شیربرنج مکزیکی است که به صورت سرد سرو میشه. اگه شیربرنج دوست دارید و یا اهل تجربه کردن دسرهای جدید هستید، این دسر خوشمزه رو درست کنید و از طعم لذیذش لذت ببرید
 
مواد لازم
برنج 1 پیمانه
شیر 7 پیمانه
شیر عسلی نصف قوطی
چوب دارچین 4 عدد
هویج 1 عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
خامه (دلخو
کشمش
بنا به ویکی پدیا: کشمش انگور خشک شده است.
مترجم گوگل: کشمش انگور تقریبا خشک شده است.
مریام-وبستر: انگوری از گونه های مختلف است که در زیر نور خورشید یا به وسیله حرارت مصنوعی خشک شده است.
کشمش به انگلیسی Raisin گفته می شود.
مویز
بر طبق گفته ی پزشکان و محققان مصرف روزانه مویز می تواند در جلوگیری به آلزایمر موثر باشد. آن ها پیشنهاد می کنند که روزانه مقداری مویز را در برنامه ی غذایی خود بگنجانیم. به خاطر شیرین موجود در آن، می تواند جایگزین سالم و
خواص کشمش و فواید درمانی آن برای بدن
کشمش ها از خشک شدن انگورها در جلوی نور خورشید یا خشک کن تهیه می شوند، به طور طبیعی شیرین هستند و طعم آن به طور گسترده ای در پخت و پز غذایی در سراسر جهان، به ویژه در دسرها استفاده می شود.
آیا کشمش برای شما خوب است؟
اگرچه کشمش کوچک است، اما آنها سرشار از مواد مغذی می باشند. بر طبق گزارشات، کشمش ها به عنوان بخشی از گروه میوه محسوب می شوند. این میوه های خشک شده انرژی را افزایش می دهند و معمولا برای کوهنوردان،
  
به زور تونستم مطلب قبلی این آموزش رو تو وبلاگم پیدا کنم :)
 
 کبه :
 
مواد لازم: 
۱) برنج شکسته یا نیم دانه  ۲لیوان (۲ پیمانه)
۲)گوشت چرخ کرده
 ۳)کشمش پلویی یا زرشک
 ۴) آب ۵ لیوان (۵ پیمانه)
 ۵)پیاز
  ۶)نمک
    ۷)زرد چوبه
  ۸)در صورت دلخواه پودر فلفل
  ۹) روغن 
 ۱۰) تخم مرغ
             
 
طرز تهیه : 
  گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز سرخ می نماییم سپس ادویه ، نمک و زرد چوبه را به آن اضافه می نماییم! و سپس کشمش را شسته و داخل گوشت می ریزیم و مقداری تفت میدهی
قیمت انواع کشمش
شرکت
فرتاک یکی از بزرگ ترین شرکت های استان قزوین می باشد، این شرکت ارائه
دهنده انواع کشمش های (کشمش ضایعاتی، کشمش پلویی، کشمش سرکه ای، کشمش آفتابی) به صورت انلاین به
تمام نقاط کشور با قیمتی کاملا مناسب
گروه
تولیدی و بازرگانی فرتاک با سابقه ی ۵۰ ساله در زمینه بازرگانی انواع کشمش
تاکستان و ملایر دارای سابقه درخشان در زمینه صادرات و عرضه کشمش به تمام
نقاط ایران‌ بسته بندی و فروش انواع کشمش های درجه یک
(آفتاب
ریشه نام ممنوعه
نام دیگر برنج سیاه برنج ممنوعه است. اما این بدان معنا نیست که نباید از آن استفاده کرد. این برنج در چین باستان ریشه دارد، جایی که فقط امپراتور چین یا خانواده سلطنتی، اجازه خوردن آن را داشتند، زیرا کمیاب، خوشمزه و مغذی بود. بنابراین، خوردن آن برای مردم عادی ممنوع شد. برنج سیاه، همچنان کم‌یاب و یکی از سالم‌ترین غذاهاست.
این برنج، منبعی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. ارزش تغذیه‌ای برنج سیاه از برنج سفید و قهوه‌ای موجود در باز
شیربرنج، یکی از رایج ترین دسرهاییست که در ماه رمضان، سر سفره های افطار دیده میشه. شیربرنج رو به روش های مختلفی طبخ میکنن. شیربرنجی که میخوام طرز تهیه اش رو براتون بذارم یک شیربرنج مکزیکی است که به صورت سرد سرو میشه. اگه شیربرنج دوست دارید و یا اهل تجربه کردن دسرهای جدید هستید، این دسر خوشمزه رو درست کنید و از طعم لذیذش لذت ببرید
 
مواد لازم
برنج 1 پیمانه
شیر 7 پیمانه
شیر عسلی نصف قوطی
چوب دارچین 4 عدد
هویج 1 عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
خامه (دلخو
اگر شما کیک هویج را دوست دارید می توانید با خوردن این بیسکوییت هویج نیز لذت کافی را ببرید.
مواد لازم :
یک جعبه مخلوط کیک هویج
نصف فنجان روغن نباتی
یک چهارم فنجان آب
دو عدد تخم مرغ
سه چهارم فنجان کشمش
نصف فنجان خرد شده آجیل
یک ظرف پنیر خامه‌ای

ادامه مطلب
با
سلام خدمت همراهان عزیز شرکت فرتاک ، ما امروز میخواهیم برای شما همراهان
گرامی درباره کشمش و مزایای و معایب آن برای بدن توضیحاتی بدهیم. با ما
همراه باشید.
کشمش چیست؟
کشمش
محصولی می باشد که با استفاده از خشک کردن انگور به درست می آید که به
دلیل خواص و مزایای آن طرفداران زیادی در سطح کشور و حتی جهان دارد به طوری
که این محصول توانسته خود را در داخل دیگر خشکبار ها قرار دهد و جزو دسته
تنقلات در جهان شود.
کشمش در واقعه همان انگور خشک شده
با سلام خدمت دوستان عزیز و همراهان شرکت فرتاک ، امروز میخواهیم برای شما دوستان و همراهان عزیز درباره کشمش آفتابی توضیحاتی بدهیم.
کشمش آفتابی
کشمش
آفتابی به میوه گفته می شود که از انواع مختلف انگورهایی رسیده تولید می
شود، به صورتی که انگور را به طور مستقیم در زیر آفتاب و بدون هیچ افزودنی
به آن پهن می کنند تا خشک شود و بر اثر خشک شدن به رنگ قهوه ای در می آید.
یکی از بهترین کشمش های
که میتوان از میان انواع کشمش ها به آن اشاره کرد کشمش بی
نگه داری برنج هاشمی 
 
 
برنج را در جای خشک نگهداری کنید و ترجیحا از سطح زمین فاصله دهید.
در مکان هایی از منزل یا انبار که رطوبت بالا دارد احتمال شپشک برنج بالا است. جهت اطمینان خاطر میتوانید چند
حبه سیر درون ظرف یا گونی برنج یا در انبارها لا به لای برنج قرار دهید تا از نزدیکی هر گونه حشره عایق شود.
اگر زمانی برنج شما شپشک زد نگران نباشید. برنج را درون هوای آزاد پهن کنید و مقداری نمک روی آن بپاشید. بعد
از یک روز برنج را جمع و مصرف کنید.
در انبارها
هیچ کلوچه‌ای مانند کلوچه جو دوسر سریع و آسان نیست. کلوچه جو دوسر یکی از کلوچه‌های مورد علاقه من است چون هم نرم و خوشمزه است هم خوشبو و هم یک کلوچه دانه‌ برجسته به خاطر وجود کشمش و گردو است که دانه‌های کشمش آن را یک کلوچه خال خالی بامزه کرده‌اند. این کلوچه برای همراهی با شیر عالی است بخصوص وقتی که دلتان یک شیرینی متنوع می‌خواهد.

ادامه مطلب
طریقه پخت برنج ایرانی و هندی
 
 
در مورد تفاوت زمان نگهداری برنج ایرانی و خارجی می توان گفت که برنج خارجی را می توان زمان طولانی تری نسبت به برنج ایرانی نگه داشت. یکی از دلایل این زمان طولانی مواد نگهدارنده برای جلوگیری از شپش زدن که در آن استفاده می شود. اما با توجه به این شرایط استفاده از این مواد و همچنین قیمت پایین برنج خارجی، استقبال از آن بیشتر می باشد.
 یکی دیگر از تفاوت های برنج ایرانی و برنج خارجی، نوع پخت آن ها است. پختن برنج خارجی به
اگر برنجتان شور شد
• اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.
• اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.
• اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید.
ادامه مطلب
ترکیب شفا بخش عسل و کشمش برای تقویت قلب
مواد طبیعی تاثیر فوق العاده ایی در درمان و پیشگیری از بیماریها دارند . یکی از این مواد عسل است که همه ما با خاصیت درمانگری آن آشنا هستیم در این مطلب می خواهیم شما را با ترکیب شفا بخشی برای تقویت قلب آشنا کنیم این تر کیب را در منزل درست کنید وبرای تقویت قلبتان نوش جان بفرمایید.
معجونی از عسل و کشمش برای تقویت قلب
این نوشیدنی ازچهار مواد طبیعی بسیار عالی تهیه شده است.و باید شب آماده سازی شود. در ظرفی یک فنجا
راز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالاچلو صرفا به برنجی که به روش آبکش تهیه شده گفته می شود و پلو همه برنج ها و کته را هم شامل می شود.
چلو آبکش:
برای تهیه برنج ابتدا باید کاملا آن را پاک کرد که مبادا داخل آن، سنگ یا فضله موش باشد. سپس باید شست. برنج را موقع شستن نباید چنگ زد. موقع شستن مقداری از نشاسته برنج خارج می شود. تا وقتی که آب زلال شود معمولا 3 بار شسته می شود.
سپس برنج را با مقداری نمک داخل ظرف بزرگی خیس کرد تا برنج پس از خیس خوردن و
سعی کنید کمتر برنج بخورید
مجله زیبا - متاسفانه خیلی از مردم ایران به خوردن برنج وابسته شده اند در حالی که خیلی از غذاهای سنتی از برنج بهتر و مفیدتر هستند .در اینجا می خواهیم درباره عوارض خوردن برنج کمی با شما صحبت کنیم
به ادامه بروید
ادامه مطلب
شیر برنج غذای خوشمزه ای هست که خیلی ها دوسش دارن. ولی در ماه رمضون بیشتر یادش میفتیم و درست میکنیم. البته میشه این غذا رو به صورت سرد و به عنوان یک دسر خوشمزه برای مهمونی ها هم سرو کرد.
مواد لازم برای شیر برنج
برنج 2 پیمانه
شیر 8 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
هل 1/2 قاشق چایخوری

ادامه مطلب
شیر برنج غذای خوشمزه ای هست که خیلی ها دوسش دارن. ولی در ماه رمضون بیشتر یادش میفتیم و درست میکنیم. البته میشه این غذا رو به صورت سرد و به عنوان یک دسر خوشمزه برای مهمونی ها هم سرو کرد.
مواد لازم برای شیر برنج
برنج 2 پیمانه
شیر 8 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
هل 1/2 قاشق چایخوری

ادامه مطلب
اگر شما کیک هویج را دوست دارید می توانید با خوردن این بیسکوییت هویج نیز لذت کافی را ببرید.
مواد لازم :
یک جعبه مخلوط کیک هویج
نصف فنجان روغن نباتی
یک چهارم فنجان آب
دو عدد تخم مرغ
سه چهارم فنجان کشمش
نصف فنجان خرد شده آجیل
یک ظرف پنیر خامه‌ای

ادامه مطلب
طرز تهیه شیر برنج
شیر برنج غذای خوشمزه ای هست که خیلی ها دوسش دارن. ولی در ماه رمضون بیشتر یادش میفتیم و درست میکنیم. البته میشه این غذا رو به صورت سرد و به عنوان یک دسر خوشمزه برای مهمونی ها هم سرو کرد.
مواد لازم برای شیر برنج
برنج 2 پیمانه
شیر 8 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
هل 1/2 قاشق چایخوری

ادامه مطلب
برنج را آبکش بزنیم یا نه - آموزش خرید برنج مرغوب
دمپخت
بهتر است یا آبکش؟ مسئله این است! برنج غیر از نشاسته، پروتئین و چربی،
ویتامین هم دارد؛ بویژه ویتامین‌های مهم گروه ب مثل ویتامین بِ‌یک. وقتی
برنج آبکش می‌شود این ویتامین‌ها که محلول در آب هستند بیشتر از دست
می‌روند. بنابراین ارزش غذایی برنج کته بیشتر از آبکش آن است. برخلاف تصور
افراد،‌ با آبکش کردن مقدار نشاسته برنج کم نمی‌شود؛ چون خود دانه برنج
حاوی نشاسته است و تا برنج می‌بینید ن
اگر برنجتان شور شد
• اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.
• اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.
• اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید.
 
ادامه مطلب
بهترین برنج ایرانی و انواع برنج های ایرانی از نگاه دلال ها
برنج
ایرانی، هم از جهت مناطق زیر کشت و هم از نظر طعم و بو تنوع زیادی دارد.
برنج صدری در گیلان و برخی مناطق کشور کشت می‌شود. پروتئین این برنج زیادتر
از بقیه برنج‌هاست و اگر بین دو دست بمالید چربی آن را حس  می‌کنید.
هاشمی، دم‌سیاه، دم‌سفید، دم‌زرد، دم‌سرخ، سالاری، حسن سرایی، علی کاظمی،‌ و
شاه پسند از انواع برنج صدری است.
برنج
طارم که مبدأش مازندران است، از صدری کوتاه تر و چاق‌تر
مادر، سفره ی ساده ی ناهار را چید و پسرش را صدا زد: پسرم! بیا ناهارت را بخور.- باشد مامان، این آخری را هم که حل کنم، آمده ام.مادر، دست به غذا نمی برد. در لیوان ها آب ریخت. بعد از چند دقیقه، پسر آمد و نشست. چشمش به دیگ غذا افتاد که تنها برنج بود و کشمش. حرصش گرفت. مادر، معنی نگاه غیض آلود پسر را فهمید، اما به روی خود نیاورد. سپس، بشقاب غذای پسر را داد دست او:- بیا عزیزم.پسر آن را گرفت ولی چیزی نگفت؛ فقط چند ثانیه به سادگی آن خیره شد: نه ماستی، نه خورشتی، ت
از آنجایی که میدانیم انگور یکی از بهترین میوه هایی است که خداوند برای ما انسان ها خلق نموده است.
کشمش
کشمش
در واقعه همان انگور خشک شده‌ می باشد که خواص بسیار زیادی در آن وجود
دارد که این خواص عبارت اندز: ویتامین‌های گروه b، پتاسیم، آهن، کلسیم و
همچنین کشمش دارای خواصی چون آنتی اکسیدان می باشد که این خواص باعث می شود
که از تخریب سلولی جلوگیری کند.
در واقعه کشمش یک میوه رسیده و قابل استفاده برای عموم مردم می باشد که
با خشک کردن انگور
بهترین برنج ایرانی و انواع برنج های ایرانی از نگاه دلال ها
برنج
ایرانی، هم از جهت مناطق زیر کشت و هم از نظر طعم و بو تنوع زیادی دارد.
برنج صدری در گیلان و برخی مناطق کشور کشت می‌شود. پروتئین این برنج زیادتر
از بقیه برنج‌هاست و اگر بین دو دست بمالید چربی آن را حس  می‌کنید.
هاشمی، دم‌سیاه، دم‌سفید، دم‌زرد، دم‌سرخ، سالاری، حسن سرایی، علی کاظمی،‌ و
شاه پسند از انواع برنج صدری است.
برنج
طارم که مبدأش مازندران است، از صدری کوتاه تر و چاق‌تر
برای پخت برنج کته می توانید از هر نوع برنجی که دارید مثل برنج ایرانی، هندی، تایلندی و … استفاده کنید. اما برنج ایرانی بخاطر عطر و طعم عالی که دارد، بهترین انتخاب برای درست کردن کته است.
برای هر تعداد پیمانه برنج که دارید، نکاتی که در ادامه برای پخت کته میگم، یکسان است.

ادامه مطلب
تفاوت برنج ایرانی و خارجی
 
 
در نگاه کلی می توان گفت که برنج ایرانی به مراتب با کیفیت تر و خوش خوراک تر و خوش بو تر از برنج خارجی می باشد. اما این کیفیت بهتر بهایی نیز دارد و آن هزینه ی نسبتا زیاد برنج ایرانی نسبت به برنج خارجی است.
 از گذشته ی دور برنج ایرانی به خوش طعم و خوش عطر بودن مشهور است. اما بر خلاف برنج خارجی به عنوان مثال برنج هندی به اندازه آن ها قد نمی کشد. و پختن آن نیاز به مهارت و تجربه بالایی دارد، که اصولا کسانی که تجربه کمتری در آ
کشمش به طور کلی انگور خشک شده است. کشمش نیز همانند انگور دارای املاح و ترکیبات مفید زیادی به مانند آهن، پتاسیم، کلسیم، ویتامین‌های مختلف از جمله ویتامین B است. کشمش دارای خواص آنتی اکسیدانی مفیدی است که با رادیکال‌های آزاد در بدن به عنوان تخریب کننده سلولی مبارزه و آن‌ها را از بین می‌برد. از دیگر خواص کشمش می‌توانیم به طور خلاصه وجود فیبرهای کافی را اشاره کنیم. فیبر موجود در کشمش هضم غذا را تسهیل کرده و از بروز بیماری‌های معده و روده جل
اگر برنجتان شور شد
• اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.
• اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.
• اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید..
 

ادامه مطلب
از آنجایی که میدانید شهر تاکستان یکی از بزرگترین تولید کننده ها و صادرکننده های انگور و کشمش در کشورعزیزمان می باشد.
کشمش ضایعاتی
کشمش درجه 3 یا همان کشمش ضایعاتی یکی از محصولات شرکت فرتاک می باشد که
این محصول از نظر قیمت و کیفیت بسیار ارزان نسبت به شرکتهای دیگر می باشد.
کشمش ضایعاتی برگرفته از کشمش سالم می باشد به علت خشک کردن انگور به
صورت سنتی، این کار باعث ایجاد عمده ضایعات در کشمش می شود، که بعد از چند
مرحله جداسازی آن به این قس
فواید کشمش و مویز
مویز و کشمش از گروه خوراکی‌های با طبع گرم است که مصرف روزانه و مرتب آن می‌تواند به تقویت حافظه هم کمک کند. مزایا و فواید دیگر آن را در ادامه مطلب بخوانید.
 
واقعیت این است خوراکی های با طبع گرم به علت مغذی بودن، ضعف و ناتوانی اعضای بدن همچون قلب، کبد، مغز و سیستم تناسلی را تامین می کند و با احیای نیرو، اثر بخشی خود را در افراد با مزاج متعادل و گرم بهتر از افراد سردمزاج نشان می دهد. اما سوال اینجاست کشمش مقوی تر است یا مویز؟ چگو
فروش کشمش پلویی با بسته بندی های مختلف جهت صادرات یا عرضه در بازار داخل کشور.
کشمش
پلویی در رنگ‌های متفاوت و به رو‌ش‌های متنوع تولید و به دست مصرف کننده
می‌رسد. کشمش سومین محصول غیر نفتی صادراتی ایران است و در جهان رتبه خوبی
در زمینه صادرات کشمش پلویی و دیگر انواع کشمش دارد. کشمش در غذا‌های
ایرانی پراستفاده است و ترکیب آن با نخودچی برای بعضی از افراد یادآور
خاطرات مدرسه است.
کشمش پلویی قرمز
وقتی که انگور را از درخت چیده می شود آ
دستور پخت شیر برنج
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه این
                                             روش درست کردن کته ساده
مواد لازم :برای 6 نفر
برنج:6 پیمانه/نمک:به میزان لارم/روغن:2قاشق غذاخوری/اب:6 پیمانه
طرز تهیه:ابتدا برنج را می شوییم و به مدت 1 الی 2 ساعت می گذاریم تا خیس بخورد.
سپس اب برنج را خالی می کنیم و برنج خیس شده را درون ظرف مناسب می ریزیم
و شش پیمانه اب،نمک و روغن را به ان می افزاییم،مواد را خوب به هم می زنیم و روی
حرارت قرار می دهیم تا خوب پخته شود.وقتی اب برنج تمام شد،شعله گاز را کم می کنیم
و روی
چلو آبکش:
برای تهیه برنج ابتدا باید کاملا اون رو پاک کرد که مبادا داخلش سنگ یا فضله موش باشه . سپس باید شست . برنج رو موقع شستن چنگ نباید زد .موقع شستن مقداری از نشاسته برنج خارج میشه . تا وقتی که آب زلال بشه معمولا 3 بار شسته میشه .
سپس برنج رو با مقداری نمک داخل ظرف بزرگی خیس کرد تا برنج پس از خیس خوردن و زیاد کردن حجم , جاش تنگ نباشه . هنگام خیس کردن برنج نمک یادتون نره .برنج خیس کرده بدون نمک هنگام پخت زود شکفته میشه و برنج پس از آماده شدن نرم و خمی
برنج را آبکش بزنیم یا نه - آموزش خرید برنج مرغوب
دمپخت
بهتر است یا آبکش؟ مسئله این است! برنج غیر از نشاسته، پروتئین و چربی،
ویتامین هم دارد؛ بویژه ویتامین‌های مهم گروه ب مثل ویتامین بِ‌یک. وقتی
برنج آبکش می‌شود این ویتامین‌ها که محلول در آب هستند بیشتر از دست
می‌روند. بنابراین ارزش غذایی برنج کته بیشتر از آبکش آن است. برخلاف تصور
افراد،‌ با آبکش کردن مقدار نشاسته برنج کم نمی‌شود؛ چون خود دانه برنج
حاوی نشاسته است و تا برنج می‌بینید ن
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برنج بسیار ساده است 
رفع بوی سوختگی از برنج یکی از فوت‌وفن‌هایی است که همه آشپزها با آن آشنا هستند. شاید شما هم این تجربه ناخوشایند را داشته‌باشید که با یک غفلت کوتاه به آشپزخانه برگردید و با بوی سوختگی برنج مواجه شوید. که البته در این حالت کل برنج نمی‌سوزد، بلکه شعله زیاد اجاق گاز معمولا باعث سوختن ته‌دیگ خوشمزه شما می‌شود و بوی سوختگی فقط ناشی از سوختن ته‌دیگ برنج است که متاسفانه به دلیل وجود دم‌کنی در کل قابلمه پخش شده و باعث می‌شود کل برنج بوی سوختگی به
فروش عمده برنج عنبربو کیسه 10 کیلویی 
برنج عنبربو برنجی است که مربوط به خطه خوزستان است 
این برنج از نژاد برنج چمپا گیلان است 
کیفیت خوبی دارد و براحتی می توان آن را در منزل استفاده کرد 
قیمت برنج عنبربو تقریبا با برنج خارجی مثل برنج 1121 باسماتی برابری می کند ولی 100 درصد ایرانی است.
برای اینکه مصرف آن راحت ترباشد میتوان اندکی برنج دودی هاشمی یا طارم محلی در هنگام پخت با آن قاطی کرد تا دلپذیرتر شود.
جهت خرید این برنج و اطلاع از قیمت آن به سایت عم
دیشب که داشتم پیمونه های برنجو تو ظرف خالی میکردم یهو پسر طی یک پرش به جلو اومدو دست زدووو ظرف برنجو ریخت رو فرش و من همون لحظه به این فکر کردم که خداروشکر قبل این حادثه جارو کشیده بودم 
و دوباره یادم افتاد که چند شب پیش یه ظرف شیشه ای اونجا شکسته شده بود
و خب ممکن بود هنوز تیکه های کوچیکی از شیشه ها تو آشپزخونه مونده باشه :/ 
تو این مدتم پسر شبیه کسی شده بود که داشت برای جوجه ها دونه میپاشید :\
هیچی دیگه یا باید برنجا رو دور میریختم -_- یا برنج شیش
خواص برنج؛ ۱۰ خاصیت باورنکردنی برنج برای سلامت بدن
تقویت متابولیسم، مراقبت از پوست، کمک به هضم، کاهش فشار خون بالا، کمک به کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی و حفاظت در برابر دیسانتری، سرطان و بیماری‌های قلبی از دیگر خواص برنج به‌شمار می‌روند.
این خواص در بیش از چهل هزار نوع از این دانه‌ی غلات وجود دارد. برنج به دو دسته‌ی اصلی دانه‌های کامل و برنج سفید تقسیم می‌شود. دانه‌های کامل برنج که به شکل اولیه و خالص هستند، ارزش غذایی بالایی دارند. اما
 
برخی راهنمایی ها برای شستن موها با آب برنج
 
 
آب برنج حاوی ساپونین های طبیعی است و می تواند به عنوان یک پاک کننده ملایم استفاده شود. افزودن چای سبز به آب برنج نیز عالی است، زیرا سبب بستن کوتیکول ها و تقویت مو می شود. همچنین ریزش مو را کاهش می دهد.
برخی سوال و جواب های رایج
آیا می توانم آب برنج را شب تا صبح رو موهایم بگذارم؟
این کار لازم نیست، طول مدت 15-30 دقیقه به این دلیل است که کربوهیدرات در آب برنج در موها حتی پس از شستشوی آن برای محافظت از
مواد مورد نیاز جهت درست کردن مرصع پلو
مرغ کامل :  1 عدد
پیاز :  2 عدد متوسط
زعفران :   1/3 ق چ
مغز گرد :  1/2 لیوان
خلال پسته :  1/2 لیوان 
خلال بادام :   1/2 لیوان
 خلال پوست پرتغال  یا نارنج :   1/3 لیوان
 کشمش :  1 لیوان 
زرشک :  1 لیوان
زردچوبه :  1/2 ق چ
نمک :  به میزان لازم
شکر  در صورت نیاز:به میزان لازم

طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و جا افتاده
 ابتدا  برنج را بشویید و با کمی نمک و آب چند ساعت خیس کنید.
 سپس موادی نظیر (مرغ ،خلال پرتقال ، زرشک و کشمش ) را ک
چگونه فرق بین برنج خالص و مخلوط را تشخیص دهیم - آموزش خرید برنج مرغوب و ارزان

نکته
مهم هنگام خرید برنج حتی از نوع مرغوبش این است که محصول از یک نوع باشد و
به اصطلاح قاطی نداشته باشد. اگر برنج قاطی داشته باشد، پخت آن هم سخت
می‌شود و تا خانم‌های خانه‌دار روش پخت آن به دستشان بیاید، برنج به ته
کیسه رسیده است! برای تشخیص برنج خوب و اصیل کافی است مقداری از آن را کف
دست بگیرید و با دقت برنج‌ها را ببینید که یک اندازه و یک رنگ باشند. اگر
جنس برنج با
دانلود آهنگ یکی یک دونه ای واسم دلم هی تنگ میشه واست با بهترین کیفیت : دانلود آهنگ میثم ابراهیمی یکی یک دونه ای واسم (با بهترین کیفیت + متن ...
 قسمتی از متن آهنگ: یکی یک دونه ای واسم دلم هی تنگ میشه واست اگه ترکم کنی جونم هیچی از من نمیمونه سنگ رو سنگ بند نمیمونه این آدم دل نگرونه
دانلود آهنگ یکی یک دونه ای واسم دلم هی تنگ میشه واست  دانلود آهنگ یکی یک دونه ای واسم دلم هی تنگ میشه واست دانلود آهنگ میثم ابراهیمی به نام یکی یک دونه ای واسم Meysam Ebrahimi
چگونه آرسنیک دربرنجهای هندی را بشوییم
 
 
به گزارش مشرق، گرچه آزمایش‌های قبلی ثابت کرده بودند که روش معمول پخت برنج و حرارت بالا در هنگام
جوشیدن برنج می‌تونه از مسمومیت ناشی از آرسنیک برنج جلوگیری کنه، اما این روش هم راه‌حل قطعی از بین
بردن آرسنیک نیست و میلیون‌ها نفر در معرض خطرات ناشی از مصرف آرسنیک برنج هستند.چطور آرسنیک برنج رو از بین ببریم؟در حالی‌که تا امروز فکر می‌کردیم زمانی که برنج پخته می‌شه آرسنیک اون خارج میشه، اما نظریه ج
عوارض جانبی مصرف سبوس برنج و محدودیت ها
 
 
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای افرادی که مبتلاء به زخم معده و روده و کولیت عصبی روده هستند مضر است.
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای زنان باردار ، شیرده ،نوزادان و کودکان توصیه نمی شود.
مصرف زیادی آن باعث انسداد روده ، التهاب دیورتیکول روده و اسهال می شود.
توصیه می شود که مایعات و آب زیاد پس از مصرف سبوس برنج نوشیده شود.
برای شستشوی پوست و موی سر با محلول سبوس برنج ۲۴ ساعت قبل کمی از محلول را روی
اوج لذتی که تجربه میکنم اینه که وقتی همه دارن نهال تازه جون گرفته باغچه‌ام را تشویق میکنند؛ من سمعک هر دوگوشم را درمیارم، جهان در سکوت فرو می‌ره و من زیر لب میگم تازه خبر ندارین که چه دونه هایی توی اون گلدون کنار دیوار کاشته‌ام. قصه همیشه همین بوده، همه فقط اون چیزی که هست را میبینند، کسی اون چیزی که قراره باشه را نمیبینه، فقط خودتی و ‌خودت که می‌دونه چه دونه‌هایی کاشته و قراره چه جنگلی رغم بزنه!
انواع ته دیگ برنج
۱. ته دیگ برنج با کدو سبز 
نوعی ته دیگ برنج وجود دارد که با کدو سبز درست شده و شیرین است. این ته دیگ از جمله ته دیگ‌های محبوب در شهر دامغان است و برای پلو‌های مخلوط مانند رشته پلو، عدس پلو و سبزی پلو کاربرد دارد.
دستور تهیه
کدو را شسته، پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای یا طولی برش دهید. دقت کنید ضخامت برش‌ها یکسان بوده و زیاد نازک نباشد، چون کدو زود می‌سوزد؛ بنابراین ضخامت برش‌های کدو را کمتر از ۵-۴ میلی متر در نظر نگیرید.
ته
آفات و حشرات از جمله شپشک برنج همواره مزاحمت‌های زیادی برای انسان درست می‌کنند. آن‌ها وارد انبار شما می‌شوند و تمام مواد غذیی شما را از بین می‌برند. شپشک برنج با نام علمی Sitophilus oryzae، آفت کوچکی است که به برنج و انواع غلات حمله می‌کند. لازم است با روش‌های صحیح نگهداری مواد غذایی در کابینت آشنا باشید تا با چنین مشکلاتی مواجه نشوید. ما در این مقاله در رابطه با روش‌های مختلف از بین بردن شپشک برنج صحبت خواهیم کرد.

ادامه مطلب
توضیحی مختصر درباره برنج عنبر بو
 
ما برای فروش برنج عنبر بو در اختیار شما هستیم و تمام نیاز سال شما را تامیین می کنیم
اره درسته میدونم که شما الان دارین به این فکر میکنید پس چرا من نام این برنج را نشنیده ام اما نگران نباشید
این به خاطر این است که این برنج خوش عطر بو در اصفهان خیلی جا نیفتاده است و اکثرا مردم اصفهان از برنج های شمالی یا برنج لنجان استفاده می کنند و این یک دلیل است دلیل دیگر این است که  این برنج اصالتی خوزستانی دارد و در اصفهان ش
مواد لازم عدس پلو :
عدس : 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده : 400 گرم
برنج : 3 پیمالنه
پیاز داغ : 5 ق غ
کشمش : 1 پیمانه
پیاز رنده شده : 1 عدد
کره : 1 ق غ
نمک ، فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم
پودر دارچین : 1 ق چ
زعفران ساییده : 1 ق چ
پودر تخم گشنیر و زیره سبز : از هر کدام نصف قاشق چایخوری

ادامه مطلب
 
طرز تهیه شیر برنج
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برن
خرید فروش برنج معطر ایرانی در اصفهان
 
عوارض جانبی مصرف سبوس برنج و محدودیت ها
 
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای افرادی که مبتلاء به زخم معده و روده و کولیت عصبی روده هستند مضر است.
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای زنان باردار ، شیرده ،نوزادان و کودکان توصیه نمی شود.
مصرف زیادی آن باعث انسداد روده ، التهاب دیورتیکول روده و اسهال می شود.
توصیه می شود که مایعات و آب زیاد پس از مصرف سبوس برنج نوشیده شود.
برای شستشوی پوست و موی سر با محلول سبو
آموزش تشخیص برنج مرغوب
سلیقه خریداران برنج متفاوت است و معیارهای مختلفی
دارند. همچنین برنج‌ ایرانی هم تنوع فراوان و طعم و مزه گوناگونی دارد. در
لابه‌لای همین یادداشت به چند روش تشخیص برنج خوب اشاره شد. به طور خلاصه:
برای
فهمیدن میزان عطر و بوی برنج، مقداری از آن را میان دو کف دست قرار دهید و
در آن بدمید. از مقدار بوی معطری که به مشامتان می‌رسد می‌توانید آن را
تشخیص دهید.
تفکیک برنج قدیمی از تازه، خیلی مشکل نیست. برنج
قدیمی، سخت و سفت است
مواد لازم عدس پلو : عدس : 1 پیمانهگوشت چرخ کرده : 400 گرمبرنج : 3 پیمالنهپیاز داغ : 5 ق غکشمش : 1 پیمانهپیاز رنده شده : 1 عددکره : 1 ق غنمک ، فلفل و زرد چوبه : به میزان لازمپودر دارچین : 1 ق چزعفران ساییده : 1 ق چپودر تخم گشنیر و زیره سبز : از هر کدام نصف قاشق چایخوری 
 
ادامه مطلب
بهبود رشد مو با آب برنج 
 
 
 آب برنج برای کاهش مو خوره
برای جلوگیری از ایجاد موخوره، نیاز به پروتئین دارید که آب برنج به مقدار زیادی پروتئین دارد. علل اولیه مو خوره، نگهداری نامناسب و آلودگی است که منجر به نابودی کلی سلامت مو می شود. اسید های آمینه موجود در آب برنج نیز به شما کمک می کنند و این آسیب را ترمیم خواهند کرد.
به مدت 15 تا 20 دقیقه موهای تان را با آب برنج خیس کنید و سپس بشویید، این کار به تدریج باعث بهبود وضعیت موهای تان خواهد شد.
 شستشوی
متن آهنگ مر جنگه عرفان و حامد نیک پی
مَر جنگه (مگه جنگه)مَر جنگه جنگه؟ خدا دونه جنگه تفنگهمَر زوره مر زوره؟ خدا دونه دارس ناجورهمَر جنگه جنگه؟ خدا دونه جنگه تفنگهمَر زوره مر زوره؟ خدا دونه دارس ناجورهمَر جنگه جنگه؟ خدا دونه جنگه تفنگهمر زوره مر زوره؟ خدا دونه دارس ناجورهمر او بی‌ مر آو بی‌؟ خدا دونه جنگه برنو بی‌مر او بی‌ مر آو بی‌؟ خدا دونه جنگه برنو بی‌
ادامه مطلب
                                             روش درست کردن پلوی ساده
مواد لازم .برای 6نفر
برنج.6 پیمانه/نمک.به میزان لازم/روغن.4قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا برنج را خوب پاک می کنیم و می شوییم و به مدت 3 تا 4 ساعت در اب ولرم خیس می کنیم.
سپس مقداری اب در قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا جوش اید.
مقداری نمک به ان می افزاییم وقتی اب جوش امد اب برنج را خالی و در قابلمه می ریزیم.
بعد از 5 الی 10 دقیقه با قاشق مناسب به اهستگی هم می زنیم.
و کمی برنج را از قابلم
همه چیز در مورد خریدن برنج ارزان و باکیفیت
یکی از مهمترین اقلام غذایی جهان و از مهم ترین غلات، برنج است. برنج
غذای اصلی نیمی از جمعیت جهان می باشد و همچنین برنج جایگاه ویژه ای در سبد
مصرفی خانوارهای ایرانی داشته و دارد.
این
روزها پیدا کردن برنجی که یاد برنج‌های اصیل ایرانی را در یادمان زنده
کند، کار سختی شده است. بازار برنج در انحصار محصولاتی است که از کشورهای
دور و نزدیک به ایران می‌آیند و قیمت نسبتا مناسب شان طرفداران آنها را هم
زیاد
 
مواد لازم برای آجیل پلو مخصوصگردو ، بادام ، فندق ، بادام هندی و پسته : از هر کدام 100 گرمپیاز خلال و سرخ شده:پنج عددبرنج:یک کیلوگرممرغ یا گوشت:یک کیلوگرمروغن مایع  ،نمک و زعفران: به میزان لازمکشمش :100 گرمکره :100 گرم
 
ادامه مطلب
مواد لازم:برای 4 نفر
برنج :5 پیمانه/شوید :نیم کیلو/باقالا:یک و نیم کیلو/گوشت با مرغ: 1 کیلو.
روغن : 5 تا 6 قاشق غذاخوری/زعفران :یک دوم قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:
برنج را از قبل خیس می کنیم. با قالا را از دو پوست خارج می کنیم. گوشت یا مرغ را با 1 یا 2 لیوان
اب و 1 عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک می گذاریم تا پخته شود به طوری که بعد از پختن نصف لیوان
تا 1 لیوان اب داشته باشد. شوید را تمیز می کنیم، می شوییم و ریز خرد می کنیم. قابلمه مناسبی را  اب کرده و می گذاریم تا جوش ب
مواد لازم :برای 4 نفر
برنج :4 پیمانه/مرغ یا گوشت چرخ کرده:500 گرم/هویج :1 کیلو/شکر:یک دوم لیوان.
زعفران :1 قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:
هویج ها را پوست می کنیم و به صورت خلال های نازک برش می زنیم.ان را با کمی روغن سرخ 
می کنیم و شکر را به ان اضافه می کنیم. مرغ را هم جداگانه می گذاریم تا پخته شود بعد از پخته شدن مرغ را هم ریش ریش می کنیم و با هویج مخلوط می کنیم.برنج را ابکش می کنیم و برنج و مواد
مخلوط شده را لابه لایه هم دم می کنیم.
زعفران اب کرده را روی برنج،در ق
همه چیز در مورد خریدن برنج ارزان و باکیفیت
یکی از مهمترین اقلام غذایی جهان و از مهم ترین غلات، برنج است. برنج
غذای اصلی نیمی از جمعیت جهان می باشد و همچنین برنج جایگاه ویژه ای در سبد
مصرفی خانوارهای ایرانی داشته و دارد.
این
روزها پیدا کردن برنجی که یاد برنج‌های اصیل ایرانی را در یادمان زنده
کند، کار سختی شده است. بازار برنج در انحصار محصولاتی است که از کشورهای
دور و نزدیک به ایران می‌آیند و قیمت نسبتا مناسب شان طرفداران آنها را هم
زیاد
سلام.
امروز میخوام واستون طرز تهیه ی یه شیر موز خوشمزه رو واستون بگم
مواد لازم
موز.شکر.اب.شیر.ارد برنج.
شیر واب را مخلوط و روی حرارت میگذاریم و یک قاشق غذا خوری ارد برنج مخلوط میکنیم و شکر روهم میریزیم و بعد ک سرد شد موز له شده رو مخلوط و داخل یخچال میگذاریم.
این اولین مطلب من ب عنوان ازمایشی در سایت خوب بلوگ هستش.با تشکر
دانلود آهنگ فوق العاده زیبای  اشک  ازاحمد محمدزاده
متن آهنگ:
اشک روی صورتم هست دونه دونه
تو دنیا کسی قدر دل منو نمی دونه
این دل نمی تونه که بی تو بمونه
دوست داره که تا صبح واسه تو بخونه
آخه این دل من بی تو شده دیوونه
بری ازش می مونه فقط یه ویرونه
ای دل تنهام بسه چشم انتظاری
من موندمو شبهام شبای بیقراری
چرا تنهام میذاری چرا تنهام میذاری
باز اون چشات دوباره اومد به یادم
باز اون نگات منو داده به بادم
خدا برس به دادم
ای خدا برس به دادم
اشک روی صو
طرز تهیه برنج آبکش و برنج دمی
برنج آبکش کردن، ممکن است سخت و وقت‌گیر به نظر بیاید اما با دانستن چند نکته اساسی می‌توانید به راحتی آن را آماده کنید و لازم نیست نگران خوب از آب درآمدن آن برای مهمانی‌ها باشید. نکات و طرز تهیه برنج آبکش را در ادامه بخوانید.
مواد لازم چلو ساده آبکشی
برنج خام 2 پیمانه
آب ولرم 4 پیمانه
کره 25 گرم
روغن مایع 5 قاشق غذا خوری
نمک برای خیس کردن 1 قاشق مربا خوری
نمک برای پخت 1/2 قاشق مربا خوری

ادامه مطلب
مواد لازم عدس پلو
عدس : 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده : 400 گرم
برنج : 3 پیمالنه
پیاز داغ : 5 ق غ
کشمش : 1 پیمانه
پیاز رنده شده : 1 عدد
کره : 1 ق غ
نمک ، فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم
پودر دارچین : 1 ق چ
زعفران ساییده : 1 ق چ
پودر تخم گشنیر و زیره سبز : از هر کدام نصف قاشق چایخوری
 
ادامه مطلب
دیدین بعضی مواقع یه دونه برنج ،حبوبات ..داخل گلو می مونه و تا یکی دو ساعت سرفه می کنی(امواتت میاد جلو چشات)امشب موقع شام خوردن مامانم همین  جوری شد و تا نیم ساعت سرفه کرد 
عید سال قبل خانواده دایی، ظهر خونه ما دعوت بودن. یه دونه لپه داخل  دلمه، موند گلو عروس دایی .....خلاصه نتونست غذا بخوره و کلی سرفه می کرد 
 
اون یکی عروس داییم تعریف کرد :دیشب خونه مامانم اینا کلی مهمون بود. وقتی شام میخوردیم،دختر عمه ام بدون حرفی با حالت فرار دو طبقه رو اومد پا
شیر برنج
200 گرم برنج به میزان دلخواه شکر یا مربا نصف پیمانه گلاب 2 لیتر شیر 150 گرم خامه طرز تهیه : برنج را به دقت تمیز می کنیم و خوب می شوییم . بهتر است برنج را با مقداری آب از دو ساعت قبل خیس کنیم تا زودتر بپزد. بعد آب ...


ادامه مطلب
 
خرید برنج هاشمی
 
 
خرید برنج و تشخیص برنج مرغوب با توجه ویژگی ظاهری انواع برنج که بسیار شبیه به هم هستند کار آسانی
نیست.
هنگام خرید برنج به چند نکته باید توجه کنید:
یک: از جایی که برنج می خرید اطمینان حاصل کنید که برنج اصل به شما بفروشد بساری از گونه های برنج
شبیه به برنج هاشمی و صدری هستند که به سختی می توان آن را از برنج هاشمی تشخیص داد
دو: اگر قیمت برنج از قیمت عرف بازار پایین تر بود یا برنجی که در شهرستان می خرید با قیمت شالیکوبی
در گیلان ی
فواید کشمش و مویز



مویز و کشمش از گروه خوراکی‌های با طبع گرم است که
مصرف روزانه و مرتب آن می‌تواند به تقویت حافظه هم کمک کند. مزایا و فواید
دیگر آن را در ادامه مطلب بخوانید.









واقعیت این است خوراکی های با
طبع گرم به علت مغذی بودن، ضعف و ناتوانی اعضای بدن همچون قلب، کبد، مغز و
سیستم تناسلی را تامین می کند و با احیای نیرو، اثر بخ
استفاده از آب برنج پخته شده برای مو 
 
 
2. مخمر آب برنج یا آب برنج تخمیر شده:
آب برنج تخمیر شده، آب برنجی است که مدتها قبل از مصرف آن را تحریک می کند. تخمیر آب برنج آن را به یک مایع قوی تبدیل می کند که باید قبل از استفاده رقیق شود.
 
چگونه می توان آب برنج را تخمیر کرد؟
یک راه برای تهیه ‏ی آب برنج، جمع ‏آوری آن هنگام طبخ برنج است. هنگامی ‏که آب برنج خود را جمع ‏آوری نمودید، آن را در یک ظرف ریخته و به مدت 1 روز در دمای اتاق قرار دهید تا زمانی ‏که مزه
چشم‌هایش از شوق برق می‌زد :
- ما در آن سال‌ها چینی‌آلات از روسیه می‌آوردیم . چینی‌آلات و برنج‌آلات . نفت هم می‌آوردیم ‌. در مملکت ما هنوز نفت یافت نشده بود . از این طرف کشمش و بادام می‌بردیم ، از آن طرف اینجور اجناس می‌آوردیم . پارچه هم می‌آوردیم . قافله‌ها همیشه در راه بودند . راه آزاد بود . بعد که آنجا بلشویکی شد مرزها را بستند . خوب ، خوب خاطر جمع . خاطر جمع . حالا چای را درست می‌کنم .
پیرخالو میان حرف‌هایش بیخ دیوارِ سکو ، کنار اجاق نشست و
تجربه خرید برنج
خانم‌ها
معمولاً در مهمانی‌های پولویی یا چلویی درباره انواع برنج و پخت آن صحبت
می‌کنند. مثلاً مهمان‌ها از عطر و بوی برنج استفاده شده میزبان تعریف
می‌کنند و از اسم و محل فروشش می‌پرسند. کم‌کم بحث گرم می‌شود و هر کسی
درباره عطر و بو یا خوش‌پختی و خوش‌خوراکی انواع برنج‌های ایرانی صحبت
می‌کنند. گاهی هم در این بحث‌های فامیلی یکی از اعضا که خودش شمال می‌رود و
برنج خوب می‌آورد،‌ از آن تعریف می‌کند و بعضی‌ها هم تأیید می
علت مرغوبیت برنج طارم : استفاده بسیار کم برنج‌کاران طارمی از کود و سموم شیمیایی را اهم دلایل مرغوبیت برنج طارم  می توان عنوان نمود.
علت مرغوبیت برنج طارم
برنج طارم  از نظر کمی عملکرد پایینی دارند اما در مقابل از کیفیت بالایی برخوردارند. در واقع برنج‌کاران طارم کشت
ادامه مطلب
آموزش تشخیص برنج مرغوب
سلیقه خریداران برنج متفاوت است و معیارهای مختلفی
دارند. همچنین برنج‌ ایرانی هم تنوع فراوان و طعم و مزه گوناگونی دارد. در
لابه‌لای همین یادداشت به چند روش تشخیص برنج خوب اشاره شد. به طور خلاصه:
برای
فهمیدن میزان عطر و بوی برنج، مقداری از آن را میان دو کف دست قرار دهید و
در آن بدمید. از مقدار بوی معطری که به مشامتان می‌رسد می‌توانید آن را
تشخیص دهید.
تفکیک برنج قدیمی از تازه، خیلی مشکل نیست. برنج
قدیمی، سخت و سفت است
برنج طارم
برنج طارم : از مرغوب ترین برنج های ایران است دارای ارزش تجاری بالایی می باشد، این گروه برنج دارای شلتوک بلند ،باریک بود .ود انه ها نسبتا طویل  و طول دانه بیش از 7 میلی متر است . دوره رشد این برنج بین 150تا165 روز متغیر است . مقابل بیماری ها ، افت ها و خوابیدگی بسیار حساس هستند.
مقاومت این برنج ها نسبت به کم ابی نسبتا  کم و عملکردشا ن نیز نسبت به انواع دیگر  مانند طارم محلی ،
طارم دیلمانی، سنگ طارم ،سالاری ،دم سیاه، صدری معمولی کم تر است.برن
مواد اولیه :برای 4 نفربرنج                                      4پیمانهمرغ                                      1قعطه (سینه)کشمش                                3قاشق سوپخوری (پلویی)زرشک                                   2قاشق سوپخوریخلال بادام                              2قاشق سوپخوریخلال پسته                             2قاشق سوپخوریپوست پرتقال                          3قاشق سوپخوری (خلال)پیاز                                      2عددزعفران                                   نصف قاشق چا
آموزش تشخیص برنج مرغوب
سلیقه خریداران برنج متفاوت است و معیارهای مختلفی
دارند. همچنین برنج‌ ایرانی هم تنوع فراوان و طعم و مزه گوناگونی دارد. در
لابه‌لای همین یادداشت به چند روش تشخیص برنج خوب اشاره شد. به طور خلاصه:
برای
فهمیدن میزان عطر و بوی برنج، مقداری از آن را میان دو کف دست قرار دهید و
در آن بدمید. از مقدار بوی معطری که به مشامتان می‌رسد می‌توانید آن را
تشخیص دهید.
تفکیک برنج قدیمی از تازه، خیلی مشکل نیست. برنج
قدیمی، سخت و سفت است
 
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برنج بسیار ساده است  
گوشت قرمز
دارچین
پودر گل‌سرخ
زعفران
پیاز
رب‌گوجه
بادمجان
برنج
بادمجون‌ها رو مربعی خورد کنید و تلخیشو بگیرید و سرخ کنید.
گوشت رو با نمک و فلفل و پیاز و سیر و... آب‌پز کنید و اجازه بدید آبش کاملا گرفته بشه.
پیازها رو توی روغن داغ تفت بدید تا طلایی بشه، بعد ادویه‌ها و رب‌گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید تا بوی ادویه‌ها به مشام برسه.
بعد بادمجون، گوشت و زعفرون رو اضافه کنید. کمی تفت بدید و شعله رو خاموش کنید.
رنج رو آبکش کنید و مواد رو لابه‌لای برن
توضیحی مختصر درباره برنج عنبر بو
 
ما برای فروش برنج عنبر بو در اختیار شما هستیم و تمام نیاز سال شما را تامیین می کنیم
اره درسته میدونم که شما الان دارین به این فکر میکنید پس چرا من نام این برنج را نشنیده ام اما نگران نباشید
این به خاطر این است که این برنج خوش عطر بو در اصفهان خیلی جا نیفتاده است و اکثرا مردم اصفهان از برنج های شمالی یا برنج لنجان استفاده می کنند و این یک دلیل است دلیل دیگر این است که  این برنج اصالتی خوزستانی دارد و در اصفهان ش
 
 
روز بخیر دوستان
من با تعریفهایی که از خواص برنج قهوه ای شنیدم بخصوص اینکه چاق کننده هم نیست. رژیم غذایی خانواده را بجای برنج سفید به سمت این برنج بردم. این برنج در اصل همون برنج سبوس داره که یک عملیات حرارتی روش انجام شده و سپس خشک شده است. دستوری که برای پختش براتون میارم برای برنج قهوه ایه که خشک باشد.
برای پختش بعد از اینکه برنج را چندبار با آب خوب شستید. برای هر پیمانه برنج یک و یک چهارم پیمانه آب در نظر بگیرید و درون قابلمه بریزید و کمی ن
کشمش را شاید بتوان از آن دسته موادی نامیده که ما ایرانی ها خیلی به آن علاقه داریم و از آن در هر جایی استفاده میکنیم. از غذا هایی مثل عدس پلو و کشمش پلو گرفته تا شیرینی های متنوعی مانند شیرینی کشمشی و انواع کیک هایمان. حتی سر میزمان در کنار چای, یا با نخودچی در برخی اعیاد, همه جا کشمش مصرف میکنیم.
این مصرف بالای کشمش به دلیل قدمت بالای آن در ایران است که به حدود 3 هزار سال قبل باز میگردد زمانی که برای افزایش عمر انگورهایمان آنها را در آفتاب خشک میک
مواد لازم:برای 4 تا 5 نفر
برنج :4 تا 5 پیمانه/البالو:1 کیلو/شکر:1 کیلو/مرغ:700 تا 800 گرم.
روغن:4 تا 5 قاشق غذاخوری/زعفران:1 قاشق چایخوری/پیاز :2 عدد متوسط.
خلال پسته و بادام:در صورت تمایل برای تزیین.
طرز تهیه:
هسته البالو ها را جدا می کنیم و با شکری که داریم روی هم می ریزیم و می گذاریم روی حرارت 
ملایم تا جوش اید تا بعد از 15 دقیقه قوام اید.
البالو ها را از روی اتش بر می داریم.بعد مرغ را با 1 عدد پیازی که داشتیم می گذاریم تا پخته شود.
اگر مرغ نبود میتوان از گوشت
مواد لازم :
برنج:6پیمانه/زعفران:یک دوم قاشق چایخوری/عدس:3پیمانه/روغن :1پیمانه.
گوشت چرخ کرده:500گرم/فلفل و نمک :به میزان لازم/پیاز رنده شده: 2 عدد متوسط
طرز تهیه:
برنج را از قبل می شویید و با کمی نمک بگذارید خیس بخورد.عدس را از قبل خیس کنید و 
موقع پخت اب ان را عوض کنید و بگذارید تا بپزد. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده 
و نمک و فلفل مخلوط کنید. می توانید به صورت کوفته های ریز در اورید.
نصف روغن را در ماهیتابه ریخته و ان را روی شعله ملایم قرار دهید تا
کشمش را شاید بتوان از آن دسته موادی نامیده که ما ایرانی ها خیلی به آن علاقه داریم و از آن در هر جایی استفاده میکنیم. از غذا هایی مثل عدس پلو و کشمش پلو گرفته تا شیرینی های متنوعی مانند شیرینی کشمشی و انواع کیک هایمان. حتی سر میزمان در کنار چای, یا با نخودچی در برخی اعیاد, همه جا کشمش مصرف میکنیم.
این مصرف بالای کشمش به دلیل قدمت بالای آن در ایران است که به حدود 3 هزار سال قبل باز میگردد زمانی که برای افزایش عمر انگورهایمان آنها را در آفتاب خشک میک
مواد لازم برای مانی پلوبرنج 3 لیوانزعفران دم کرده به مقدار لازملپه یک لیوانکشمش پلویی 250 گرمزرشک 75 گرمگوشت گوسفند یا فیله گوساله 300 گرم (خرد شود)رشته پلویی 200 گرمپیاز داغ 2 تا 3 قاشق غذاخورینمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازمزیره سیاه یک قاشق چای خوری (به دلخواه)روغن به مقدار لازم
ادامه مطلب

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها